18.10.16 Arvostetusta Koira- ja kissakoulu Heiluvasta hännästä saa nyt Kana Collectionin koiranvarusteita!

Minulla on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että olemme saaneet jälleenmyyjiemme eli Wingstojen joukkoon aivan erityisen yrityksen. <3

Kyseessä on Helsingin Pitäjänmäessä (Höyläämötie 18 C) sijaitseva Koira- ja kissakoulu Heiluva häntä, jota luotsaa lempeistä ja koiralähtöisistä koulutusmenetelmistään hyvin tunnettu, Suomen ensimmäinen BAT-kouluttaja ja hylättyjen eläinten puolestapuhuja Miira Hellsten. BAT-lyhenne tulee sanoista behaviour adjusted training ja perustuu koiran elekielen lukemiseen ja ymmärtämiseen.

Olen erittäin hyvilläni tästä yhteistyöstä, koska itselleni koiratarvikkeiden suunnittelijana on aina etusijalla ollut tarvikkeiden mukavuus koiralle ja täällä sitä arvostetaan ihan erityisesti. Rescuekoirien omistajana ja yhdistyksemme Dog Force One ry:n kautta hylättyjä eläimiä auttavana arvostan myös itse henkilökohtaisesti Heiluvan hännän perustajan panosta rescuetyöhön – Miira on käynyt esim. hiljattain luennoimassa koirien elekielestä Romaniassa paikallisille eläinsuojelijoille Rescueyhdistys Kulkurit ry:n mukana ja toiminut aktiivisesti muutenkin rescuetyössä vuosien ajan.

Heiluvan hännän puodissa voi asioida sen auki ollessa ja upeaan kurssivalikoimaan on syytä kaikkien tutustua!

Tsekkaa Heiluvan hännän nettisivut ja aukiolo täällä!

Käy tykkäämässä koirakoulusta myös Facebookissa täällä.

heiluvan-telineweb

Heiluvan hännän telineessä uudet Pinsu-Y-valjaat ja paljon muuta ihanaa!